Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310395 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, sfeervolle uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, robuust en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een ultiem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het moderne stijl van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang genot van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale jaloezie moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310395