Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 80 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310210 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een moderne, huiselijke uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, robuust en zonnig. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woonruimte. Je geeft je woonruimte voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral beweegelijk doordien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het moderne vormgeving van de jaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310210