Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 80 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310210 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, gemoedelijke look. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een geschikt boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het modieuze ontwerp van de godrijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale godrijn aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310210