Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 80 x 220

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317134 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van hout en geven je interieur een hedendaagse, gezellige virtuositeit. De jaloezieën zijn 50 millimeter verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zonnig. 

Met deze jaloezieën kan je perfect spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je aangenaam genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn comfortabel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317134