Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310180 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontworpen van hout en geven je interieur een modieuze, gemoedelijke uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, rustiek en zonnig. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je buitengewoon genieten van een kop thee en een maximaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse design van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310180