Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 100 x 180

74,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310227 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van hout en geven je interieur een moderne, huiselijke virtuositeit. De jaloezieën zijn 50 millimeter uiteenlopend waardoor ze exact het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, robuust en warm. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een geschikt boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral fris doordat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn handzaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt helemaal geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale jaloezie simpelweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310227