Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 100 x 180

74,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310227 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gebouwd van hout en geven je interieur een moderne, gezellige uitstraling. De godrijnen zijn 50 millimeter divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het trendy design van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn genoeglijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is de horizontale jaloezie eenvoudig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310227