Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 120 x 180

89,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310234 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een hedendaagse, intieme uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm breed waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je perfect spelen met je afzondering. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je buitengewoon genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig omdat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse design van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale godrijn simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310234