Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 120 x 220

124,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439316977 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale godrijnen waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een nieuwerwetse, intieme uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, natuurlijk en warm. 

Met deze godrijnen kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je sfeervol genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen voorradig zijn! Door het moderne ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het artikel wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale godrijn probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439316977

Denk ook aan...

-25%
-35%