Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 140 x 180

104,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310241 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een hedendaagse, sfeervolle uitstraling. De godrijnen zijn 50 millimeter breed waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, natuurlijk en zonnig. 

Met deze godrijnen kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je comfortabel genieten van een kop thee en een ultiem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het trendy ontwerp van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn genoeglijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt helemaal geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale jaloezie domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310241