Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 60 x 130

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310173 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gebouwd van hout en geven je interieur een actuele, gemoedelijke virtuositeit. De godrijnen zijn 50 mm verschillend waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je foutloos spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonhuis voor je het weet een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de godrijnen in diverse kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het hedendaagse model van de godrijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310173