Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 60 x 130

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310173 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale godrijnen waken voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, gemoedelijke virtuositeit. De godrijnen zijn 50 mm uiteenlopend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een volslagen boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral speels doordat de jaloezieën in diverse kleuren/materialen voorradig zijn! Door het hippe ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het artikel wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310173