Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 60 x 180

119,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310258 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 millimeter – Wit

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een moderne, heerlijke uitstraling. De jaloezieën zijn 50 millimeter verschillend waardoor ze nauwkeurig het effect krijgen wat je van deze godrijnen mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je excentriek genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in diverse kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het hedendaagse design van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is de horizontale jaloezie probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310258