Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 80 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310210 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 millimeter – Wit

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van hout en geven je interieur een hedendaagse, sfeervolle virtuositeit. De godrijnen zijn 50 mm uiteenlopend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze godrijnen mag verwachten, robuust en warm. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je ontzettend genieten van een kop thee en een lekker boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in verschillende kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse design van de godrijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt volmaakt geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie simpelweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310210

Denk ook aan...

-36%
34,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-19%
849,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-17%
239,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%