Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit – 80 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310210 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Wit

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een trendy, aangename uitstraling. De godrijnen zijn 50 mm divers waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze godrijnen mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze godrijnen kan je uitmuntend spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gezellig genieten van een kop thee en een fijn boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat de godrijnen in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het moderne pasvorm van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt ideaal gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie comfortabel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310210