Jersey Hoeslaken Silver – Grijs – 160 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909028313 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Jersey Hoeslaken Silver – Grijs

Met een betrouwbare nachtrust start jij je dag een stuk beter! Een hoeslaken kan je zeker ondersteunen om gemakkelijk in slaap te duikelen en om meer te genieten van jouw nachtrust! Deze hoeslakens van Presence hebben een ideale vormgeving en hebben elastiek rondom de hoeken zodat jouw hoeslaken foutloos om jouw matras blijft zitten. Perfect!

Materiaal
Dit hoeslaken is gefabriceerd van jersey. Jersey is gefabriceerd van 100% katoen, het is een speciale weeftechniek waardoor het katoen rekbaar wordt. Het hoeslaken is ademend, ventilerend, genoeglijk en luchtig. Bovendien is Jersey vol kreukvrij en hoeft dus niet gestreken te worden
Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een volle tint heeft en deze tint mede blijft behouden.

Presence:
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk creëert hoge kaliber voor een eerlijke prijs. Zo kan eenieder, met een enorme of korte portemonnee, heerlijk genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence bij uitsluiting van bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909028313