Jersey Hoeslaken Silver – Grijs – 200 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909028337 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Jersey Hoeslaken Silver – Grijs

Met een bevredigende nachtrust opening jij je dag een stuk beter! Een hoeslaken kan je zeker ondersteunen om comfortabel in slaap te vallen en om meer te genieten van jouw nachtrust! Deze hoeslakens van Presence hebben een foutloze pasvorm en hebben elastiek rondom de hoeken zodat jouw hoeslaken perfect om jouw matras blijft zitten. Perfect!

Materiaal
Dit hoeslaken is gefabriceerd van jersey. Jersey is gefabriceerd van 100% katoen, het is een speciale weeftechniek waardoor het katoen rekbaar wordt. Het hoeslaken is ademend, ventilerend, comfortabel en luchtig. Bovendien is Jersey vol kreukvrij en hoeft dus niet gestreken te worden
Er zijn bij het weven superieure garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleurschakering mede blijft behouden.

Presence:
Presence is inderdaad een comfort merk. Het merknaam produceert hoge klasse voor een eerlijke koopsom. Zo kan eenieder, met een forse of bondige portefeuille, sfeervol genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909028337