Jersey Hoeslaken Silver – Zwart – 200 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909028412 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Jersey Hoeslaken Silver – Zwart

Met een propere nachtrust start jij je dag een stuk beter! Een hoeslaken kan je afgeschermd helpen om comfortabel in slaap te duikelen en om meer te genieten van jouw nachtrust! Deze hoeslakens van Presence hebben een uitmuntende vormgeving en hebben elastiek rondom de hoeken zodat jouw hoeslaken foutloos om jouw matras blijft zitten. Perfect!

Materiaal
Dit hoeslaken is ontworpen van jersey. Jersey is ontwikkeld van 100% katoen, het is een speciale weeftechniek waardoor het katoen rekbaar wordt. Het hoeslaken is ademend, ventilerend, comfortabel en luchtig. Bovendien is Jersey vol kreukvrij en hoeft dus niet gestreken te worden
Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kenmerk heeft en deze kenmerk ook blijft behouden.

Presence:
Presence is daadwerkelijk een briljant merk. Het merk creëert hoge kwaliteit voor een getrouwe koopsom. Zo kan iedereen, met een grote of luttele portefeuille, lekker genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909028412