Kamer Bonsai Ficus ‘Ginseng’

47,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666808661 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kamer Bonsai Ficus ‘Ginseng’

De wereld van de bonsai ficus boompjes is een milieu apart. Wie ermee in contact komt, raakt er frequent voor de rest van zijn leven aan verslingerd. Een soort gezonde verslaving dus. De bonsai bomen staan bekend om hun eigenaardige kenmerken: het zijn echte designerplanten. De intrigerend kronkelende wortels hebben een verbluffende bouw die in allerlei mogelijkheden groeit. Met deze bonsai haal je gegarandeerd een plant in huis waar zeker niet aan voorbij gekeken wordt!

Standplaats
Van de felle middagzon is hij geen voorstander, maar hij houdt wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt voelt hij zich honderd procent op zijn gemak.

Water geven
Geef hem water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat al het water weer is opgenomen.

Herkomst & informatie
De Ficus Ginseng komt oorspronkelijk uit Azië en voelt zich daar ook echt in huis. Met deze Bonsai haal je de oosterse sferen naar je woonkamer! De wortels van de Bonsai worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo’n vijftien jaar groeien. Dit zijn dé populairste types Bonsai voor beginners.

Een veilige vakantie direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra volslagen voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is prettig voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Bonsai

Soort plant

Potmaat

22 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Licht luchtzuiverend

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666808661