Kamerboom ‘Polyscias Lemon’

23,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666813191 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kamerboom ‘Polyscias Lemon’

De Polyscias is een plant met karakter. Hij heeft karakteristieke takken waaraan van gunstig tot hoog mooie bladeren groeien. Buiten dat deze tropische kamerplant er sensationeel uitziet zet de Polyscias koolstofdioxide om in zuurstof, nog een extra pluspunt!

Standplaats
De Polyscias staat het liefst op een plek met halfschaduw echter heeft deze kamerplant wel zonlicht nodig. Zet hem dus niet te donker. Direct zonlicht komt deze kamerplant niet ten goede, een aantal uur indirect zonlicht is voldoende voor de Polyscias.

Water geven
De Polyscias dient in de zomer in een vochtige grond te staan, behalve dat deze totaal uitdroogt. Omdat de aarde vochtig dient te blijven is het aan te raden om regelmatig water te geven. En de winter is het beter als de grond iets uitdroogt voordat de Polyscias opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Polyscias Lemon komt oorspronkelijk uit Afrika en Azië en is een heel bijzondere kamerboom. Hij heeft karakteristieke takken waaraan van voordelig tot hoog fraaie bladeren groeien.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode artikelen in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie. 

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze telers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid verpakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op reis. 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

19 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666813191