Kamerpalm ‘Zamioculcas’

17,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805288 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kamerpalm ‘Zamioculcas’

Ik ben de kamerpalm, ook bekend als de Zamioculcas Zamiifolia. Ik kom uit de familie Araceae. ZZ-plant of Emerald palm zijn twee van mijn bijnamen. Mijn familie is nog niet zo lang in de Nederlandse huiskamers te vinden. Pas sinds 1996 worden wij geteeld. In de natuur bestaat mijn familie al voldoende langer en waren we te vinden in zuidoosten van Afrika en dan vooral op Madagaskar, in Kenia en op Zanzibar. Lekker warm!

Een hoge sierwaarde
Mijn glanzende donkergroene bladeren geven mij een hoge sierwaarde. Mijn bladeren zijn geveerd en doen leerachtig aan. Dit maakt mij dan ook een echte blikvanger. Mijn sterke stengels maken het geheel volledig af.

Hoe zorg je voor mij?
Ik ben geen veeleisende plant. Ik drink niet veel en vraag tevens niet veel qua standplaats. Mijn waterbehoefte is gunstig, omdat ik behoor tot de ‘succulente’ planten, leuker bekend als vetplanten. Zorg ervoor dat er geen laagje water onder in mijn pot blijft staan. Hier houd ik echt niet van. Wacht dus met het geven van water totdat de aarde droog begint te worden.

Ik heb ook geen potige mening over mijn standplaats. Helemaal in de schaduw is mogelijk, maar in de zon of in halfschaduw is de mooiste keuzemogelijkheid. Ik ben de ideale plant voor de plantenliefhebbers met minder groene vingers. Als ik een keer geen water krijg, is dat niet erg. Wanneer ik bij je thuis afgeleverd word, heb ik een hoogte van 50 – 60 centimeter. Let op, dit is inclusief de kwekerspot waar ik in zit.

Een veilige vakantie regelrecht vanaf de kweker
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met voldoende zorgvuldigheid verpakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend goed op reis. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus aangenaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Highlights
– Levering op formaat; verzekerd van een betrouwbare vakantie voor slechts €7,99
– Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende items
– Levering op de Waddeneilanden is helaas niet misschien
– Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 50 – 60 cm
– De conditie en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

EAN

8719666805288