Kinderboxspring Comfort – Donkerblauw – Blauw – 90 x 200

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626012 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kinderboxspring Comfort – Donkerblauw

Highlights Kinderboxspring Comfort

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar beslissing
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hierin is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 100 centimeter. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog.

Het matras
Het matras is gebouwd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt.

De topper
Het is aan jou de keuze welke topper je meer goed vind voor jouw nachtrust. We bieden immers twee toppers aan; de doorgaans topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de HR topper. 
Standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van vijf cm, ventileert extreem, is niet te zacht of te sterk.
De HR topper: deze topper heeft een totale dikte van acht cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 100 centimeter en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Levering op formaat (+€29,99)
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€49,99)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet exceptioneel vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim of HR

Topper hoogte

5 cm of 8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105626012