Kinderboxspring Comfort – Roze – 90 x 200

649,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626005JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kinderboxspring Comfort – Roze

Highlights Kinderboxspring Comfort

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar keuze
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te beproeven of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontworpen uit hout, hier is geen vering o.i.d. in geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 100 cm. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Het is aan jou de keuze welke topper je meer bruikbaar vind voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 2 toppers aan; de doorgaans topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de HR topper. 
Standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een complete dikte van 5 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te sterk.
De HR topper: deze topper heeft een absolute dikte van acht cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 100 cm en de breedte is gelijk aan de afmetingen van de box.

Levering op maat €29,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim of HR

Topper hoogte

5 cm of 8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105626005JA