Kinderboxspring Comfort – Roze – 90 x 200

649,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105626005JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Kinderboxspring Comfort – Roze

Highlights Kinderboxspring Comfort

100 nachten proefslapen
Inclusief topper naar optie
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 20 cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn ontwikkeld uit hout, hierin is geen vering o.i.d. in gemonteerd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 100 cm. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 centimeter hoog.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim extreem ademt.

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust. We bieden namelijk twee toppers aan; de standaard topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de HR topper. 
Standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van 5 cm, ventileert mogelijkheid4, is niet te zacht of te grondig.
De HR topper: deze topper heeft een totale dikte van acht cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 100 cm en de breedte is gelijk aan de maten van de box.

Levering op formaat +€29,99
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en geplaatst in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uniek vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim of HR

Topper hoogte

5 cm of 8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105626005JA