Klimop ‘Hedera Helix’

36,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805547 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Klimop ‘Hedera Helix’

De kaliber van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar tevens nog eens een stuk productiever. De klimop Hedera helix is een echte luchtzuiveraar, creëert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in woning of op kantoor! 

Harde klimmer
De Hedera, mede wel ‘klimop’ genoemd, is een makkelijke kamerplant qua onderhoud en is er in diverse types, kleuren, omvang en vormen. De klimop is een gewaardeerde klimplant en is al jaren bekend in Nederland. Van oorsprong klom deze plant tegen bomen aan in het bos, eventueel tot wel 30 meter hoog. Deze Hedera is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook beschermd ergens mooi neergezet worden. En door haar luchtzuiverende werking perfect voor in de woon- en slaapkamers. De hedera heeft een ranklengte van ± 40 cm!

Verzorging
De Hedera houdt van halfschaduw of schaduw, maar deze klimop kamerplant kan eventueel mede op een zomerse standplaats. In de zon zullen echter de bladeren lichter van kleur worden. Voor de Hedera geldt: hoe egaler de kenmerk van het blad, hoe minder licht de plant nodig heeft.  Zorg er voor dat de grond van de Hedera altijd lichtvochtig is. Voorkom, bij het water geven, dat er zich een laagje water aan de onderkant van de planten pot vormt. Dit kan immers op den duur wortelrot veroorzaken.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding eenvoudig mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus aangenaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de tuinier
Wil je additionele optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding makkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 milliliter.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805547