Klimop ‘Hedera Helix’

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805547 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Klimop ‘Hedera Helix’

De klasse van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De klimop Hedera helix is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in woonhuis of op kantoor! 

Harde klimmer
De Hedera, ook wel ‘klimop’ genoemd, is een makkelijke kamerplant qua onderhoud en is er in diverse soorten, kleuren, maten en vormen. De klimop is een geliefde klimplant en is al jaren bekend in Nederland. Van oorsprong klom deze plant tegen bomen aan in het bos, mogelijk tot wel 30 meter hoog. Deze Hedera is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook goed ergens mooi neergezet worden. En door haar luchtzuiverende werking ideaal voor in de woon- en slaapkamers. De hedera heeft een ranklengte van ± 40 cm!

Verzorging
De Hedera houdt van halfschaduw of schaduw, maar deze klimop kamerplant kan eventueel mede op een zonnige standplaats. In de zon zullen echter de bladeren lichter van kenmerk worden. Voor de Hedera geldt: hoe egaler de kleur van het blad, hoe minder licht de plant nodig heeft.  Zorg er voor dat de aarde van de Hedera altijd lichtvochtig is. Voorkom, bij het water geven, dat er zich een laagje water aan de onderkant van de planten pot vormt. Dit kan namelijk op den duur wortelrot veroorzaken.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding handig mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis direct vanaf de teler
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805547