Klimop ‘Hedera Helix’

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805547
Beschrijving

Informatie Klimop ‘Hedera Helix’

De kaliber van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar tevens nog eens een stuk productiever. De klimop Hedera helix is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in woonhuis of op kantoor! 

Harde klimmer
De Hedera, ook wel ‘klimop’ zogenoemd, is een makkelijke kamerplant qua onderhoud en is er in brede types, kleuren, maten en contouren. De klimop is een geliefde klimplant en is al jaren bekend in Nederland. Van origine klom deze plant tegen bomen aan in het bos, soms tot wel 30 meter hoog. Deze Hedera is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook goed ergens mooi neergezet worden. En door haar luchtzuiverende werking ideaal voor in de woon- en slaapkamers. De hedera heeft een ranklengte van ± 40 cm!

Verzorging
De Hedera houdt van halfschaduw of schaduw, maar deze klimop kamerplant kan eventueel ook op een zonnige standplaats. In de zon zullen echter de bladeren lichter van kleur worden. Voor de Hedera geldt: hoe egaler de kenmerk van het blad, hoe minder licht de plant nodig heeft.  Zorg er voor dat de aarde van de Hedera altijd lichtvochtig is. Voorkom, bij het water geven, dat er zich een laagje water aan de onderkant van de planten pot vormt. Dit kan namelijk op den duur wortelrot veroorzaken.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele juist voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is kostelijk voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding eenvoudig mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805547