Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805509 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

Deze Nephrolepsis Exaltata is een volle groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar ze kan afgeschermd ook ergens mooi neergezet worden. De Nephrolepsis is een echte luchtzuiveraar, ze creëert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht binnen of op kantoor!

Standplaats
De Nephrolepsis ‘Green Lady’ is een vrij moeiteloos te verzorgen kamerplant, omdat ze weinig eisen stelt. Hoewel de krulvaren vrij veel licht verdraagt en zelfs voor een korte tijdruimte direct zonlicht kan verdragen, is het toch leuker om de plant wel licht, maar niet in onmiddelijk fel zonlicht te zetten.

Water geven
Zoals alle varens houdt tevens krulvaren van veel water. Als je ervoor zorgt dat de varengrond waarin ze groeit voortdurend vochtig is, is dat betrouwbaar. Maar voorkom dat er onder in de pot een laagje water blijft staan.

Herkomst & informatie
De Nephrolepis, tevens wel de krulvaren genoemd is een stevige luchtzuiverende kamerplant en gaat wel jaren mee! De krulvaren geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant en behoort daardoor in de top tien van luchtzuiverende kamerplanten. Ze is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Azië en behoort tot de alleroudste groep planten op grond.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je binnen terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus handzaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666805509