Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805509
Beschrijving

Informatie Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

Deze Nephrolepsis Exaltata is een volle groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar ze kan zeker tevens ergens mooi neergezet worden. De Nephrolepsis is een echte luchtzuiveraar, ze creëert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht in woning of op kantoor!

Standplaats
De Nephrolepsis ‘Green Lady’ is een vrij makkelijk te verzorgen kamerplant, doordien ze weinig eisen stelt. Hoewel de krulvaren vrij vaak licht verdraagt en zelfs voor een kleine tijdsduur regelrecht zonlicht kan verdragen, is het toch mooier om de plant wel licht, maar niet in meteen fel zonlicht te zetten.

Water geven
Zoals alle varens houdt ook krulvaren van veel water. Als je ervoor zorgt dat de varengrond waarin ze groeit voortdurend vochtig is, is dat geschikt. Maar voorkom dat er onder in de pot een laagje water blijft staan.

Herkomst & info
De Nephrolepis, bovendien wel de krulvaren genoemd is een potige luchtzuiverende kamerplant en gaat wel jaren mee! De krulvaren geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant en hoort bij daardoor in de top 10 van luchtzuiverende kamerplanten. Ze is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Azië en past tot de alleroudste groep planten op grond.

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de teler
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele betrouwbaar voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus simpelweg te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666805509

Denk ook aan...

-27%
269,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

69,99

8 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-57%
-25%
299,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-26%
-34%
299,00

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen