Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805509 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Krulvaren ‘Nephrolepsis ‘Green Lady’

Deze Nephrolepsis Exaltata is een volle groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar ze kan beschermd mede ergens mooi neergezet worden. De Nephrolepsis is een echte luchtzuiveraar, ze produceert zuurstof en zuivert onze lucht én wie wil nou geen schonere lucht binnen of op kantoor!

Standplaats
De Nephrolepsis ‘Green Lady’ is een vrij comfortabel te verzorgen kamerplant, doordien ze weinig eisen stelt. Hoewel de krulvaren vrij veel licht verdraagt en zelfs voor een kleine tijdsduur direct zonlicht kan verdragen, is het toch mooier om de plant wel licht, maar niet in direct fel zonlicht te zetten.

Water geven
Zoals alle varens houdt bovendien krulvaren van veel water. Als je ervoor zorgt dat de varengrond waarin ze groeit voortdurend vochtig is, is dat betrouwbaar. Maar voorkom dat er beneden in de pot een laagje water blijft staan.

Herkomst & info
De Nephrolepis, tevens wel de krulvaren genoemd is een stevige luchtzuiverende kamerplant en gaat wel jaren mee! De krulvaren geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant en behoort daardoor in de top tien van luchtzuiverende kamerplanten. Ze is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Azië en hoort bij tot de alleroudste groep planten op aarde.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de teler
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker opgestuurd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met voldoende zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding genoeglijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus simpel te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666805509

Denk ook aan...

-23%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-80%
-22%
-17%
149,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen