Kussen Ganzendons White

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909004010
Beschrijving

Voor een hoofdkussen van topkwaliteit is alleen het mooiste optimaal veel: Hoofdkussens van Presence zijn van uitmuntende kaliber en voor een brave prijs. Met deze hoofdkussens vergroot je jouw slaapcomfort waardoor je ’s ochtends als een koning(in) uitgerust wakker wordt. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gefabriceerd van 100% percale katoen. Hierdoor voelt het kussen kostelijk koel aan, zo beleef je het ultieme slaapcomfort.

Dit prachtige hoofdkussen is gevuld met 80% ganzenveren en 20% ganzendons. Luxer dan dit krijg je het niet; dons en veren van ganzen zijn een stuk schaarser dan deze van de eend. De combinatie van deze twee vullingen zorgt voor een hoop pluspunten en oppassen er ook voor dat dit kussen zeer goed is. Ganzendons en veren hebben de eigenschap dat het maximaal ventileert en nattigheid reguleert, nog meer dan deze van de eend. Daarnaast heeft het een uitmuntende temperatuurregulatie waardoor je geen last meer hebt van een klamme nek ’s nachts. Je hoofd en nek worden gemakkelijk en juist ondersteund, precies waar je het nodig hebt. Omdat dit kussen meer veren bevat dan dons, is het kussen tevens zeer veerkrachtig; het kussen neemt altijd weer zijn originele houding terug. Zo kom je kostelijk de nacht door! Ook is het kussen anti-allergisch!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 1260 gram ganzenveertjes en dons. Hoe hoger het percentage dons, des te zachter het kussen; dit hoofdkussen heeft een medium/stevig kleurspeling vanwege de meerderheid aan ganzenveren. Het kussen is hierdoor ontzettend juist voor zijslapers en rugslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling genoeglijk vrolijk. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. Wij raden aan om het kussen professioneel te laten reinigen.

Extra informatie
Merk

Ritssluiting

Nee

Wasvoorschrift

Wasbaar op 40°C

Geschikt voor droger

Nee

Slaaphouding

Materiaal tijk

Percale katoen

Eigenschap

, , , ,

Materiaal vulling

Stevigheid

Medium/stevig

Vulgewicht

1260 gram

EAN

8719909004010