Lepelplant ‘Spathiphyllum’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

16,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666814938 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Lepelplant ‘Spathiphyllum’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. veertien,99

Herkomst & product informatie
Spathiphyllum planten zijn geliefd vanwege hun bloemen. Deze witte bloemen lijken op een lepel, vandaar de Nederlandse naam ”Lepelplant”. Verder wordt de plant ook nog Peace Lily of Vredeslelie genoemd. De Spathiphyllum is van oorsprong afkomstig uit Colombia en Venezuela en behoort tot het soort Aracaea. In 1870 is de Spathiphyllum in Europa geïntroduceerd. De rechtopstaande witte bloemen zijn kenmerkend voor deze plant.

Nooit te genoeg water!
Het uitmuntende van deze Spathiphyllum is dat de plant nooit te veel water kan krijgen. Deze kamerplanten groeien van oorsprong in de omgeving van de Amazone. Als deze rivier buiten zijn oevers treedt, kan de Spathiphyllum zelfs onderwater overleven.

Lepelplanten zijn populair vanwege hun witte bloemen. Alhoewel deze kamerplant continue in bloei kan staan, zal de bloeiperiode vaak zo’n twee maanden zijn. Drie maanden, na de vorige bloeiperiode, kunnen er weer nieuwe bloemen verschijnen.

Sterk Luchtzuiverend
De kaliber van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar veilig ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc., maar ook door gegadigden zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door NASA en Fytagoras heeft aangetoond dat Air So Pure planten beter dan andere planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht reinigen.

Uit deze wetenschappelijk uittesten kwam naar voren dat de Air So Pure planten beneden andere ultiem zijn voor het geheugen en het concentratievermogen bevorderen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en ben je productiever met planten om je heen.

Verzorging
De Lepelplant is een makkelijke, bloeiende kamerplant, die het optimaal doet op een standplaats met niet al te genoeg licht. De Lepelplant groeit in de oerwoud onder een dik bladerdek en ontvangt hierdoor niet vaak licht. De Spathiphyllum kan om die reden slecht tegen te veel regelrecht zonlicht. Vermijd daarom de middagzon. Twee tot 3 uur onmiddelijk zonlicht is ruim voldoende. Te veel zonlicht zal leiden tot gele bladeren.

De Vredeslelie verbruikt redelijk voldoende water. Bij een watertekort geeft deze kamerplant dat aan door te gaan hangen. De plant zal na een forse scheut water al snel weer overeind staan, maar zorg er voor dat dit niet te genoeg voorkomt of te lang duurt.
Je kan deze plant het mooiste tweemaal per week water geven. Probeer de hoeveelheid zo aan te horen bij dat de grond net droog aan het worden is, voordat de plant nog een keer water krijgt.

Sierpot
Met kosteloos basic sierpot in de kleur wit, zwart of grijs. Wil je liever een wat luxueus sierpot, besluit dan voor vier euro extra voor de sierpot leaf of dot.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige vakantie regelrecht vanaf de teler
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op reis.

  • Levering op afmeting; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende items
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 25 – 35 cm
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja, Air So Pure

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

Niet van toepassing

Bloeiperiode

Niet van toepassing

Winterhard

Niet van toepassing

EAN

8719666814938