Lepismium Bolivianum

47,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805585 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Lepismium Bolivianum

Met zijn mooie lange dunne groene slierten kun je de Lepismium Bolivianum ophangen, maar ook in een mooie hoge pot plaatsen. Hangplanten zijn uitmuntend voor als je weinig oppervlakte hebt of lekker meer in de hoogte wilt werken!

Standplaats
De Lepismium houdt van buitengewoon veel zon! Ochtendzon, middagzon, Lepismium bolivianum vindt alle zon kostelijk. Hoe meer daglicht, hoe leuker. Maar tevens in de halfschaduw kan hij geschikt vertoeven, alleen dan zal hij wat langzamer groeier.

Water geven
Geef je Lepismium Bolivianum pas water als de aarde droog is. Van teveel water gaat je Lepismium immers dood.

Herkomst & informatie
De Lepismium Bolivianum is van origine een Zuid Amerikaanse hangplant die zeer stevig en domweg is om te verzorgen. De Lepismium Bolivianum is een indrukwekkende groene hangplant om te zien. Ook kan hij, net als de Rhipsalis waar hij familie van is, goed tegen droogte. Het is een vetplant soort, die natheid vasthoudt in zijn lange slierten.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de tuinier verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met voldoende zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je vaak voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666805585

Denk ook aan...

-22%
359,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-44%
-29%
49,99

1 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!