Lichtgordijn met 300 LED lampjes

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: X000UHC9UZ Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Lichtgordijn met 300 LED lampjes

Je woning is nog nooit zo gemoedelijk geweest. Dit gordijn zal je de ruimte foutloos van licht voorzien. Er zitten 8 allerlei standen op dit gordijn. Perfect voor de koudere winterdagen! Tijd om het gezellig te maken. De dagen zijn korten en kouder. Met deze verlichting zal je in ieder geval een warme sfeer in en rondom het Om je huis, tuin of balkon te voorzien van wat extra sprankel hebben we vandaag deze unieke LED verlichting in onze digitale etalage. Deze luxueuze lichtcreatie waakt ervoor dat je huis onmiddelijk honderd procent in feestsfeer is!

Prachtige sfeerverlichting

Met deze LED verlichting ben je in één keer klaar. Het algeheel heeft een grootte van maar liefst 3×3 meter. De verlichting is een prachtige bijvoeging aan je ruimte die alles gezellig zullen oplichten. Hang hem bijv. voor het raam of buiten aan een prieel, de mogelijkheden zijn oneindig. Het pakket bevat ook de benodigde stroomkabels zodat je het sterrengordijn rechtstreeks kunt aansluiten en volop kunt genieten van een unieke sfeer! Dit gordijn heeft 8 brede standen en een dimfunctie, deze is aangenaam te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

1. Combinatie, twee. Lichtgolf, 3. Sequentieel, vier. Gloed, vijf. Flitser, zes. Crossfade, zeven. Sprankeling, 8. Continue verlichting

Extra informatie
Merk

Materiaal

,

EAN

X000UHC9UZ

Denk ook aan...

-50%
19,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-50%