Lichtgordijn met 300 LED lampjes

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: X000UHC9UZ Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Lichtgordijn met 300 LED lampjes

Je huis is nog nooit zo gezellig geweest. Dit gordijn zal je de ruimte uitmuntend van licht voorzien. Er zitten acht uiteenlopende standen op dit gordijn. Perfect voor de koudere winterdagen! Tijd om het sfeervol te maken. De dagen zijn korten en kouder. Met deze verlichting zal je in ieder geval een warme ambiance in en rondom het Om je woonhuis, tuin of balkon te voorzien van wat extra sprankel hebben we vandaag deze unieke LED verlichting in onze digitale etalage. Deze prachtige lichtcreatie zorgt ervoor dat je huis ogenblikkelijk helemaal in feestsfeer is!

Prachtige sfeerverlichting

Met deze LED verlichting ben je in één keer klaar. Het geheel heeft een formaten van maar liefst 3×3 meter. De verlichting is een luxe bijvoeging aan je ruimte die alles gemoedelijk zullen oplichten. Hang hem bijv. voor het raam of buiten aan een prieel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het pakket bevat ook de benodigde stroomkabels zodat je het sterrengordijn regelrecht kunt aansluiten en volop kunt genieten van een unieke sfeer! Dit gordijn heeft acht meerdere standen en een dimfunctie, deze is domweg te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

1. Combinatie, 2. Lichtgolf, 3. Sequentieel, vier. Gloed, vijf. Flitser, 6. Crossfade, zeven. Sprankeling, acht. Continue verlichting

Extra informatie
Merk

Materiaal

,

EAN

X000UHC9UZ