Luxe Hoeslaken Katoen – Antraciet – 140 x 200

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057021647 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Hoeslaken Katoen – Antraciet

Je slaapt elke nacht als een roos op dit luxueus hoeslaken! Dit hoeslaken goed voor matrassen met een hoogte van ca. 25 cm.

Materiaal:
Dit kwalitatief hoogwaardige hoeslaken is gecreëerd van 100% fijn geweven katoen. Katoenen hoeslakens zijn de meest verkochte hoeslakens en hebben de meeste voordelen; zo kan jij gezellig genieten van je welverdiende nachtrust. Katoen ademt, is vochtregulerend, zacht en stevig. Echter zit er geen stretch in katoen; houd er daarom rekening mee dat je de juiste afmeting voor jouw matras selecteert.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle karakter heeft en deze kleur mede blijft behouden.
Daarnaast is dit katoenen hoeslaken voorzien van een Easy-Care Finish. Dit houdt in dat het hoeslaken een kreukherstellende behandeling heeft gehad, waardoor deze (bijna) niet gestreken hoeft te worden.

Overige info:
Dit hoeslaken heeft een elastische kant om de uiteinden, hierom sluit het hoeslaken ideaal om je matras en verschuift deze niet tijdens het dommelen. Ook niet als je een echte draaikont bent!

Dit hoeslaken is voorradig in menig diverse kleuren, zo is er altijd een bijkomend kleur voor bij je dekbedovertrek en je slaapkamer.

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% geweven katoen
Hoekhoogte 25 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057021647