Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 160 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002356 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief hoogstaand 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken inzake vastheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon bruikbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken lekker zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze tint ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een keurige pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden foutloos op zijn plek, avond na avond. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en grondige stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit comfort topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002356