Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 160 x 220

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001915 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer superieur 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken aangaande hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bruikbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken goed zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle karakter heeft en deze kleurschakering ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale vormgeving. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is makkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurschakering van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001915