Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 160 x 220

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001915 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontworpen van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen inzake hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken fijn zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volledige kenmerk heeft en deze karakter ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras ressorteren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een foutloze stijl. Ook blijft het hoeslaken hierdoor uitstekend op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij ononderbroken verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal prima voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001915