Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 180 x 220

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001939 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gecreëerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken aangaande intensiteit, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend juist equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken heerlijk zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kenmerk ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gemaakt en na een keer wassen zullen ze foutloos om je topmatras horen bij.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende stijl. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit comfort topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001939