Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 200 x 200

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002837 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon goed materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken kostelijk zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze kleur bovendien blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras horen bij.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een knappe pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor foutloos op zijn plek, avond na avond. Zo kan jij ononderbroken verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit glansrijke topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de belangrijkste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleurschakering van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002837

Denk ook aan...

-20%
79,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-33%
39,99

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-40%
-24%
64,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%
19,99

3 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen