Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002721 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande intensiteit, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend geschikt materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken prima zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze karakter tevens blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een mooie pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitstekend op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal juist voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en potige stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002721