Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002721 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gebouwd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken omtrent sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken goed zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kenmerk heeft en deze kleur mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer ontworpen en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een bovenmatige pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor uitstekend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter hoog.

De duurzame en sterke stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtige topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een eersteklas merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de meest gewaardeerde nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke kant rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002721