Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002295 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dromen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is vervaardigd van zeer eersteklas 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bruikbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken prima zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een volledige kleur heeft en deze kleur bovendien blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler ontworpen en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras ressorteren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende model. Ook blijft het hoeslaken hierom perfect op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij onafgebroken verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal lekker voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de belangrijkste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002295