Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002295 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer superieur 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken aangaande hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen juist en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken geschikt zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleurspeling bovendien blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rianter gebouwd en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale model. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij onbelemmerd verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en stevige stof is aangenaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit briljante topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de tint van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002295