Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet – 90 x 220

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001731 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Antraciet

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer eersteklas 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend prettig uitrusting is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken geschikt zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen utiliseert, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze karakter tevens blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gebouwd en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte vormgeving. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij onbelemmerd verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en potige stof is gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001731