Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Blauw – 160 x 220

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001380 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Blauw

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bruikbaar uitrusting is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/m². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken goed zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kenmerk heeft en deze karakter ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale stijl. Ook blijft het hoeslaken hierom uitstekend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

Ja, 40 °C

Geschikt voor droger

Ja

Kwaliteit

145 gr/m²

Hoekhoogte

5 t/m 10 cm

Matrashoogte

5 t/m 10 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Ja

EAN

8716057001380