Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin – Paars – 120 x 200

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002998 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het dromen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen omtrent kracht, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend juist materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/m². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken kostelijk zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze kenmerk ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gemaakt en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongehinderd verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

Ja, op 40° C

Geschikt voor droger

Ja

Kwaliteit

145 gr/m²

Hoekhoogte

5 t/m 10 cm

Matrashoogte

5 t/m 10 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Ja

EAN

8716057002998