Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin – Paars – 160 x 200

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002783 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande vastheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend betrouwbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen geschikt en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/m². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een complete kleurspeling heeft en deze kleur mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer ontwikkeld en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitstekende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij onbelemmerd verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is functioneel in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtige topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een hoogwaardig handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken bewaren.

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

Ja, op 40° C

Geschikt voor droger

Ja

Kwaliteit

145 gr/m²

Hoekhoogte

5 t/m 10 cm

Matrashoogte

5 t/m 10 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Ja

EAN

8716057002783