Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin – Paars – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002776 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Bruin

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken aangaande hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon geschikt materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/m². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven superieure garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een complete kenmerk heeft en deze kleur ook blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer ontworpen en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras ressorteren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierom foutloos op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal juist voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxe topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

Ja, op 40° C

Geschikt voor droger

Ja

Kwaliteit

145 gr/m²

Hoekhoogte

5 t/m 10 cm

Matrashoogte

5 t/m 10 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Ja

EAN

8716057002776