Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 120 x 200

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001830 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon geschikt equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen ultiem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze tint ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler ontwikkeld en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras horen bij.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij onafgebroken verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de meest gewaardeerde nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001830