Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 160 x 200

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002851 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken omtrent stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend geschikt equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleurschakering tevens blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een luttel beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rianter ontwikkeld en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierom volmaakt op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij ongestoord verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is handig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de belangrijkste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke kant rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurspeling van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002851