Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 160 x 220

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001663 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer eersteklas 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen omtrent sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uiterst bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleurspeling ook blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor volmaakt op zijn plek, avond na avond. Zo kan jij onafgebroken verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is simpelweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit comfort topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een hoogwaardig handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001663