Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 180 x 220

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001649 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het dromen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gebouwd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende vastheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uiterst bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volledige kleur heeft en deze karakter tevens blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer ontworpen en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een rijkelijke pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en grondige stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleurspeling van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een hoogwaardig merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001649