Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 180 x 220

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001649 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontworpen van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze kleur mede blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler ontworpen en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een foutloze pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongehinderd verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een hoogwaardig merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de voornaamste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001649

Denk ook aan...