Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 200 x 220

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001601 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen inzake sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle tint heeft en deze kleur mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rianter gebouwd en na een keer wassen zullen ze foutloos om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale model. Ook blijft het hoeslaken om die reden volmaakt op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij onafgebroken verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m tien centimeter hoog.

De duurzame en stevige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit glansrijk topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001601