Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 70 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001984 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen omtrent kracht, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon betrouwbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken geschikt zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle karakter heeft en deze kenmerk ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker vervaardigd en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor uitstekend op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij onbelemmerd verder dutten en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal fijn voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is domweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een hoogwaardig handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001984

Denk ook aan...