Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002882 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uiterst geschikt uitrusting is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen geschikt en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete karakter heeft en deze kleur ook blijft in stand houden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras horen bij.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor volmaakt op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder dutten en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien centimeter hoog.

De duurzame en potige stof is domweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002882