Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002875 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen inzake stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate juist materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze kleur mede blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongehinderd verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal betrouwbaar voor een topmatrassen van 5 t/m tien centimeter hoog.

De duurzame en grondige stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtige topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een hoogwaardig merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurschakering van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de voornaamste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002875