Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002875 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken inzake vastheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon betrouwbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze karakter ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden foutloos op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en stevige stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een eersteklas merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de tint van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002875