Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe – 90 x 220

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001724 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Taupe

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend juist equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kenmerk mede blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras ressorteren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m tien centimeter hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is simpelweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke kant rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001724