Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Wit – 100 x 220

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001502 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Wit

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontworpen van zeer van hoge kwaliteit 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken inzake sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate fijn equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen prettig en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken geschikt zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen utiliseert, waardoor het hoeslaken een volledige kleur heeft en deze kleur tevens blijft in stand houden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras passen.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een overmatige vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierdoor foutloos op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongehinderd verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal juist voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een superieur handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de belangrijkste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001502