Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Wit – 90 x 220

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002189 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Wit

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gecreëerd van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate geschikt equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen ultiem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volledige karakter heeft en deze tint mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze foutloos om je topmatras horen bij.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ononderbroken verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal prettig voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is domweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtige topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een hoogwaardig merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002189

Denk ook aan...

-30%
119,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-6%
329,00

4 beoordelingen

Levertijd: 2 - 5 werkdagen

-26%
289,00

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen