Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 120 x 200

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002318 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende intensiteit, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uiterst bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken mogelijkheid4 zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleurnuance heeft en deze kleurspeling bovendien blijft in stand houden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden ideaal op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is makkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit comfort topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002318