Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 160 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002349 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is vervaardigd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bruikbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen betrouwbaar en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen toepast, waardoor het hoeslaken een complete kleur heeft en deze kenmerk mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rianter gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor volmaakt op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongehinderd verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit schitterend topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een hoogwaardig merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002349